CLINICS

BEGINNER | GEVORDERD

DE BEGINNERSKLAS

Elke waterskiër leert ooit zijn of haar eerste meters op het water. Bij De Berendonck kan je (binnen de openingstijden) altijd een plekje reserveren op de skibaan, inclusief instructievideo en materialen.

We begrijpen goed dat dit spannend kan zijn! Wil je liever meer persoonlijke aandacht, een klein groepje om mee te starten, de baan een stuk zachter en een bootje dat je ophaalt? Dat kan! Schrijf je dan in voor een 2 uur-durende beginnersklas waterskiën! We staan dan met de beste instructeurs klaar voor jou! De beginnersklas duurt (inclusief instructie en omkleden) 2 uur en start elke zondag 2 uur voor openingstijd. De effectieve tijd op de baan zal ongeveer 90 minuten zijn. De cursus gaat door zodra er zich minimaal 5 personen hebben ingeschreven.

De kosten van deze beginnersklas zijn € 27,- per persoon. Deze prijs is inclusief materiaal (waterskies, wetsuit en zwemvest). Wil je wakeboarden? Dan kan je deze erbij huren (a €10,-) of neem je eigen board mee!

Reserveren kan via het onderstaande formulier.

WAKEBOARDCLINIC

Droom je er van om op een wakeboard te staan, vette tricks te maken, obstakels te rocken of zowel links- als rechtsvoor rondjes te maken op de baan. Meld je dan aan voor deze 4-weekse cursus! Deze is geschikt voor beginners tot gevorderden. We adviseren je wel om pas deel te nemen aan de cursus wanneer je in ieder geval rondjes kan maken op de baan. Er wordt gewerkt in kleine groepjes met instructeurs die ook zelf mee het water op gaan. De instructeurs zijn geoefende wakeboarders die hun hand niet omdraaien voor bijvoorbeeld een salto, kennis genoeg dus! In 4 weken gaan we jouw wakeboardskills verbeteren.

Meld je nu aan voor de cursus van juni of september via onderstaand formulier!

Prijs:
Exclusief materiaal: € 99,50
Inclusief materiaalhuur: € 149,50
(zwemvest, wetsuit, waterski's, wakeboard, helm)