Kinderfeestjes - Waterskicentrum de Berendonck

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Arrangementen


Kies je feestje..!
.Waterskiën op de grote kabelbaan rondom de Berendonck. We beginnen met de instructie aan de hand van een video. Starten, bochten maken, veiligheid enzovoort.. Alles wordt rustig besproken waarna alle kinderen nog de tijd hebben om vragen te stellen. Na de instructievideo is het tijd om het water op te gaan. De materialen worden uitgedeeld, iedereen krijgt een goed passend zwemvest en waterski's. Op naar de start! Op de startsteiger staat een instructeur klaar die iedereen helpt, om er zo voor te zorgen dat alle kinderen binnen 1,5 uur kunnen waterkiën.

Denk er aan dat de kinderen 15 min vooraf aanwezig dienen te zijn, zwemkleding meenemen en een handdoek.Een speurtocht op de grote waterplas van de Berendonck. Wist je dat de waterskibaan maar op een klein deel van het grote meer staat? Vanuit het waterskicentrum kun je dus een hele tocht maken over het meer! Ergens langs de kant staat een geheime markering, met daarbij de geheime code voor de schatkist. Kunnen jullie deze vinden?

Er wordt begonnen met een korte instructie gevolgd door het uitdelen van de peddels, kano's, zwemvesten en een spannend verhaal over de verloren schat. Alle kinderen krijgen een "sit-on"-kano, dit is een kano waar je gewoon in kan gaan zitten en je blijft drijven. Vanuit hier kunnen de ouders met alle andere kinderen de Berendonck gaan ondekken. De ouders die mee gaan krijgen een grote, canadese kano waar eventueel nog 2 kleine kinderen bij passen en de dragers zijn van de schatkist.

Prijs:

Per kind:

€15,00

Per kind incl. kindermenu:

€18,50

 
 

Prijs:

Per kind (1 kano):

€ 8,50

Per kind + kindermenu:

€ 12,00

 

.Deze zijn te combineren met waterskiën of kanoën. Voor of na afloop van de activiteit een lekkere hap. Het menu bestaat uit een ranja, frietjes, saus en een snack. Want zeg nou eerlijk... wat willen kinderen nog meer?

Kosten kindermenu: €3,50

.Voor het waterskiën.
Vermeld er bij dat het om een kinderfeest gaat.

.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu