Ga naar de inhoud
Arrangementen


WATERSKIEN

Waterskiën op de grote kabelbaan rondom de Berendonck. We beginnen met de instructie aan de hand van een video. Starten, bochten maken, veiligheid enzovoort.. Alles wordt rustig besproken waarna alle kinderen nog de tijd hebben om vragen te stellen. Na de instructievideo is het tijd om het water op te gaan. De materialen worden uitgedeeld, iedereen krijgt een goed passend zwemvest en waterski's. Op naar de start! Op de startsteiger staat een instructeur klaar die iedereen helpt, om er zo voor te zorgen dat alle kinderen binnen 1,5 uur kunnen waterkiën.

Denk er aan dat de kinderen 15 min vooraf aanwezig dienen te zijn, zwemkleding meenemen en een handdoek.


*Het menu bestaat uit een ranja, frietjes, saus en een snack.


KAJAKKEN

Een speurtocht op de grote waterplas van de Berendonck. Wist je dat de waterskibaan maar op een klein deel van het grote meer staat? Vanuit het waterskicentrum kun je dus een hele tocht maken over het meer! Ergens langs de waterkant vind je de geheime code voor de schatkist. Kunnen jullie deze vinden?

Er wordt begonnen met een korte instructie gevolgd door het uitdelen van de peddels, kano's, zwemvesten en een spannend verhaal over de verloren schat. Alle kinderen krijgen een "sit-on"-kano, dit is een kano waar je gewoon in kan gaan zitten en je blijft drijven. Vanuit hier kunnen de ouders met alle andere kinderen de Berendonck gaan ondekken. De ouders die mee gaan krijgen een grote, canadese kano waar eventueel nog 2 kleine kinderen bij passen en de dragers zijn van de schatkist. Na het vinden van de 3 geheime cijfers kan de schatkist geopend worden.


Let op;

De schatkist dient gevuld te worden door de ouders! (bijv chips, lollys, snoep e.d.).

Prijs:

Per kind:

€16,50

Per kind incl. kindermenu*:

€20,-

Prijs:

Per kind (1 kano):

€ 8,50

Per kind + kindermenu*:

€ 12,00Voor het waterskiën.
Vermeld er bij dat het om een kinderfeest gaat.Voor de kajak speurtocht.
Kies het arrangement "kinderfeest"


Terug naar de inhoud