Ga naar de inhoud
Contact


WERKEN/STAGE

Bij de Berendonck zijn we contant opzoek naar nieuwe krachten, van enthousiaste instructeurs tot dienbladhelden op het terras. Het seizoen loopt vanaf april tot eind oktober. Tijdens deze periode is er enorm veel te doen en te leren! De eerste maand(en) zullen wat rustig zijn (perfecte inwerk periode) maar vanaf eind mei is het volle bak!
Grofweg zijn er 2 takken in het bedrijf;

SPORTGEDEELTE
Instructeur zijn bij verschillende (outdoor)activiteiten, het begleiden van groepen en zorgen voor de veiligheid. Bezit jij deze kennis al of wil je dit graag via een stage leren? Meld je dan aan via het rechter formulier!

HORECAGEDEELTE
Naast de sport is de horeca een groot gedeelte van het bedrijf,want tja, een terrasje na een waterskisessie klinkt natuurlijk niet slecht. Het terras en de keuken worden gerunt door een gezellig team wat goed op elkaar is ingespeeld. Veel vrolijke mensen op het terras gepaard met een chille vibe is natuurlijk een fijne omgeving om te werken. Zie jij jezelf achter de bar, in de keuken of vrolijk rondlopen op het terras. Meld je dan nu aan voor het perfecte zomerbaantje!


 Stage lopen
 Werken
 Sportinstructeur
 Terras & bar
 Keuken
 Ontvangst & inchecken
Terug naar de inhoud