ACTIVITEITENAANBOD

OUTDOOR | TEAMBUILDING

KAJAKKEN

Waarom niet de Berendonck verkennen met de kano? Naast het meer met de skibaan is er nog een ander prachtig meer waar naartoe gevaren kan worden. De speciale 'sit-on' kano's zijn gemaakt voor iedereen, zijn onzinkbaar, 'easy to paddle' en veilig. Zwemvest en een korte instructie zijn inbegrepen zodat alles duidelijk is. Hoe gaat het in zijn werk? Men huurt de kano online of aan de balie, krijgt een bandje en levert iets van borg (rijbewijs oid) in. Je gaat het water op en na je sessie leg je de kano op het strand en lever je je peddel weer in bij de balie. Bij het inleveren van de peddel krijg je je borg weer terug. Peddel verloren? Dan brengen wij €25,- in rekening om een nieuwe peddel aan te schaffen.

€ 10,- per kano per uur.

SUPPEN

Stand Up Paddleboards zijn helemaal hip deze zomer. Naast een goede workout is het ook een goede balans oefening. Het relatief vlakke water en de gelinkte meren van de Berendonck maakt deze plas een waar SUP-paradijs. Suppen kan op ieder niveau en is voor elke leeftijd.
Hoe gaat het in zijn werk? Men huurt de SUP online of aan de balie, krijgt een bandje en levert iets van borg (rijbewijs oid) in. Je gaat het water op en na je sessie leg je de SUP op het strand en lever je je peddel weer in bij de balie. Bij het inleveren van de peddel krijg je je borg weer terug. Peddel verloren? Dan brengen wij €25,- in rekening om een nieuwe peddel aan te schaffen.


€ 12,- per SUP per uur.

BEACHVOLLEYBAL

Speel een gezellig en sportief potje volleybal of voetvolley in het zand! Vanaf begin 2016 heeft de Berendonck beschikking over 2 prachtige beachvolleybalvelden. Nodig je vrienden uit, maak teams, we wensen je veel plezier!

€ 27,50 per veld per uur.

COMBINEREN MET CATERING

Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld een heerlijke borrel of strandbarbecue. Naast de menukaart bieden we voor groepen vanaf 15 personen de mogelijkheid om een barbecue af te nemen vanaf €23,50 pp.

ACTIEVE STRANDBARBECUE

Naast het waterskiën en de outdooractiviteiten staat De Berendonck bekend om haar populaire strandbarbecue. Geniet na een leuke activiteit van de perfecte zomeravond zonder zorgen. 
De vertrouwde vleeskwaliteit van Tom Hormes Catering en vleesspecialiteiten, gecombineerd met een schitterende, ontspannen locatie aan het water. Sit back & relax terwijl de kok het lekkerste vlees bereidt. 

BBQ vanaf € 23,50 pp (minimaal 15 personen)

Speciale wensen? Neem contact op en laat je verrassen

SHOOTING RANGE

Het ene gedeelte staat in het teken van de handboog en het andere gedeelte de luchtbuks, wild west stijl! De activiteit bestaat uit een korte instructie waar de techniek en veiligheid besproken wordt, met zowel de handboog als met de luchtbuks kan vervolgens geoefend worden. Er wordt geëindigd met een spannende wedstrijd!
€ 22,- per persoon
Minimaal 15 personen
Reserveren alleen via: info@deberendonck.nl

VLOTBOUWEN

Teambuildingsactiviteit nummer 1; samen een vlot in elkaar zetten om vervolgens het water te trotseren. Het materiaal bestaat uit verschillende tonnen, palen en touwen. Na het bouwen volgt een spannende wedstrijd op het water.
€ 22,- per persoon
Minimaal 20 personen

SAMENWERKINGS- SPELLEN

In teams verschillende samenwerkingsopdrachten uitvoeren op het outdoorterrein. Bij deze opdrachten zijn punten te verdienen, een goede samenwerking zorgt voor meer punten. Met deze punten kunnen de teams tijdens de laatste activiteit materiaal 'kopen' om een vlot te bouwen. Hoe meer punten, hoe meer materiaal en des te zeewaardiger het vlot!
€ 29,50 per persoon
Minimaal 25 personen
Bij minder deelnemers prijs op aanvraag.