Afwashulp

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

VACATURE

Afwasser (15-18 jaar) m/v
Ben jij op zoek naar een leuke zomerbaan waar je wat extra geld kunt verdienen? Wil jij onderdeel zijn van een gezellig team en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons restaurant zoekt gemotiveerde afwassers tussen de 15 en 18 jaar om ons team te versterken.

Functieomschrijving: Als afwasser ben je een belangrijk onderdeel van ons team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de spoelkeuken. Jij spoelt de vieze vaat en zorgt ervoor dat deze weer schoon uit de vaatwasser en op de juiste plek terechtkomt. Je werkt onder leiding van onze ervaren keukenmedewerkers en draagt bij aan een soepele werking van het restaurant.

Wat wij bieden: Een gezellige werkomgeving met informele sfeer. Flexibele werktijden die kunnen worden aangepast aan jouw schoolrooster. Een groot pluspunt: je mag gratis gebruikmaken van de wakeboardbaan! En we sluiten regelmatig de shift af met een drankje.

Wie wij zoeken: Je bent tussen de 15 en 18 jaar oud. Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken. Je kunt goed in teamverband werken en bent stressbestendig. Ervaring is niet vereist, we leren je graag alles wat je moet weten.

Solliciteren:
Lijkt het jou leuk om als afwasser aan de slag te gaan in ons restaurant? Stuur dan een mailtje naar info@deberendonck.nl en laat ons weten waarom jij graag bij ons wilt komen werken. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wie zoeken wij?

- Baandraaier / watersportinstructeurs
- Keukenmedewerkers
- Barmedewerkers
- Afwashulp

Solliciteren?

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen. Via het onderstaande formulier, bellen of mailen.

Telefoonnummer: 024-6411430
Emailadres: info@deberendonck.nl