ARRANGEMENTEN

KANT & KLAAR | OP MAAT

ACTIEVE STRANDBBQ

Waterskiën, wakeboarden of een andere activiteit combineren met een strandbarbecue? Dat kan! Dit arrangement is een combinatie van activiteiten en een heerlijke BBQ.

Na de activiteit(en) staat er een kok diverse soorten vlees te grillen achter de BBQ op het terras of strand. Het buffet wordt natuurlijk aangevuld met verse salades, sauzen en brood. Alle informatie over de verschillende barbecues vind je bij het kopje strandpaviljoen.


Voorbeeld: waterskiën + strandBBQ *
Prijs: € 47,50 pp.
* exclusief drankjes

ALL-YOU-CAN-DO

Bent u met met een grote groep of is het niveauverschil in sportiviteit of leeftijd wat groter, dan is dit het arrangement met een gegarandeerd succes. De Berendonck zorgt dat er ruim 2 uur lang een verscheidenheid aan activiteiten tot uw beschikking staat. Er is voor elk wat wils en op ieder moment kan er gestart worden. De deelnemers kunnen dus meerdere activiteiten doen en de niet-deelnemers kunnen vanaf het terras genieten van de actie om hen heen. De locatie van De Berendonck is uitermate geschikt om de activiteiten uit te breiden met een heerlijke ontspannen strandBBQ met borrel en muziek. Activiteiten zoals: waterskiën, de Shooting Range, kajakken, beachvolley, obstakelrun, GPS wandelingen en meer. Eventueel zijn extra externe activiteiten beschikbaar zoals schilder- en kookworkshops of proeverijen.
vanaf 40 personen.

Tarieven op aanvraag

ONDERWIJS

Sinds 2001 is de Berendonck actief met verschillende scholen en klassen uit het onderwijs. Elk jaar weer worden er nieuwe programma’s bedacht met verschillende activiteiten. Liever de nadruk op teambuilding of juist dat de leerlingen zelf keuzes mogen maken wat ze willen doen? Alles is hierbij mogelijk. Elke activiteitendag is geheel naar wens in te richten.

Voor onderwijs is er een speciale activiteitengids gemaakt met gereduceerde prijzen voor scholen. Neem contact op en de gids wordt zo snel mogelijk verstuurd.

SAMENWERKINGS- ARRANGEMENT

In teams verschillende samenwerkingsopdrachten uitvoeren op het outdoorterrein. Bij deze opdrachten zijn punten te verdienen; een goede samenwerking zorgt voor meer punten. Met deze punten kunnen de teams tijdens de laatste activiteit materiaal 'kopen' om een vlot te bouwen. Hoe meer punten, hoe meer materiaal en des te zeewaardiger het vlot! Elk team bouwt een eigen vlot, vervolgens wordt er een race op het water gehouden. Dit arrangement is natuurlijk te combineren met de strandbarbecue. Vanaf 25 deelnemers: € 29,50 pp.
Minder van 25 deelnemers, tarieven op aanvraag.

Wie gingen u voor?

Het was super. Echt top georganiseerd, en erg fijn dat jullie zo flexibel waren. Iedereen was lyrisch, dus SUPER THANKS!
Radboud UMC
Bedrijfsuitje
Dankjewel voor gisteren! We hebben veel complimenten ontvangen van de meiden en de begeleiding! Die complimenten horen ook bij jullie thuis; bij deze!! Dank!
MHC Wijchen
Elftaluitje
Bedankt voor jullie goede zorgen afgelopen zaterdag. Wij hebben een super zomerfeest gehad. Instructeurs en bediening top en heerlijk eten en drinken. Graag tot een volgende keer!
Rafti Sugar Solutions
Bedrijfsuitje