BAR MEDEWERKER

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

VACATURE

Vacature: Barmedewerker (vanaf 18 jaar) m/v
Ben jij op zoek naar een horecafunctie op een leuke en dynamische plek? Heb je affiniteit met gastvrijheid en weet jij ondanks drukte je hoofd koel te houden? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste barmedewerker van 18 jaar of ouder om ons gezellige team te versterken.

Functieomschrijving: Als barmedewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van de bestellingen zodat de terrasmedewerkers deze kunnen serveren. Je draait bardiensten tijdens de reguliere openingstijden maar soms ook op feestjes. Je zorgt ervoor dat de bar schoon en georganiseerd blijft en dat de voorraad op peil wordt gehouden. Daarnaast werk je nauw samen met het bedieningspersoneel om een vlotte service te garanderen en de gasten te voorzien van een heerlijke dag bij ons op het terras.

Wat wij bieden: Een gezellige werkomgeving met informele sfeer. Flexibele werktijden op een leuke locatie. Een groot pluspunt: je mag gratis gebruikmaken van de wakeboardbaan! En we sluiten regelmatig de shift af met een drankje.

Wie wij zoeken: Je bent 18 jaar of ouder. Je bent klantgericht, sociaal ingesteld en stressbestendig. Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's. Ervaring is niet vereist, we leren je graag alles wat je moet weten.

Solliciteren: Heb je interesse in deze uitdagende functie als barmedewerker in ons restaurant? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@deberendonck.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wie zoeken wij?

- Baandraaier / watersportinstructeurs
- Keukenmedewerkers
- Barmedewerkers
- Afwashulp

Solliciteren?

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen. Via het onderstaande formulier, bellen of mailen.

Telefoonnummer: 024-6411430
Emailadres: info@deberendonck.nl