KEUKEN MEDEWERKER

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

VACATURE

Vacature: Keukenmedewerker (16 jaar en ouder) m/v
< Ben jij op zoek naar een leuke zomerbaan op een dynamische plek? Wil je deel uitmaken van een gezellig team in de keuken? Dan is dit jouw kans! Ons restaurant zoekt een enthousiaste keukenmedewerker vanaf 16 jaar om ons team te versterken.

Functieomschrijving: Als keukenmedewerker houdt je je bezig met verschillende taken, zoals het voorbereiden van de gerechten, het bereiden van gerechten en het schoonhouden van de keuken. Je werkt samen met ons team en zorgt er met je collega’s voor dat alles soepel verloopt.

Wat wij bieden: Een leuke bijbaan in een gezellige omgeving. Flexibele werktijden op een leuke locatie. Een groot pluspunt: je mag gratis gebruikmaken van de wakeboardbaan! En we sluiten regelmatig de shift af met een drankje.

Wie wij zoeken: Je bent 16 jaar of ouder. Je kunt goed samenwerken en blijft rustig, ook als het druk is. Je bent flexibel en gemotiveerd. Ervaring is niet vereist, we leren je graag alles wat je moet weten.

Solliciteren: Heb je interesse in deze functie als keukenmedewerker? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@deberendonck.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wie zoeken wij?

- Baandraaier / watersportinstructeurs
- Keukenmedewerkers
- Barmedewerkers
- Afwashulp

Solliciteren?

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen. Via het onderstaande formulier, bellen of mailen.

Telefoonnummer: 024-6411430
Emailadres: info@deberendonck.nl