STRANDPAVILJOEN

TERRAS & CATERING

TERRAS

Inmiddels een begrip in Wijchen & Nijmegen. Een plek vol gezelligheid. Even uitpuffen van de wandeling of een terrasje pakken met uitzicht op de waterskibaan en het recreatieschap! Loop gerust naar binnen en plof neer op een van de heerlijke loungebanken.

De Berendonck beschikt over een uitgebreide drankkaart met verschillende frisdranken, (speciaal) bieren en meer. Lunchen of dineren kan van de wisselende menukaart waar altijd (nieuwe) lekkere gerechten op staan. Bij wat slechter weer kan het voorkomen dat we de kaart wat beperken, maar ook dan is er voldoende keus!

StrandBARBECUE

Beleef het ultime zomergevoel op de Berendonck. Barbecueën, strand en verfrissende drankjes, daar bestaat de strandbarbecue uit. Er wordt een gezellig plekje gecreëerd voor jullie groep waarna het lekkerste vlees wordt bereid achter de robuuste BBQ-bar. De barbecue bestaat uit verschillende soorten vlees (5 stuks p.p.) , 3 soorten salade, sauzen en brood met smeersels. Eventueel is de barbecue te upgraden naar een luxere versie met o.a. vis en vers fruit.
Standaard Barbecue: € 23,50
Luxe Barbecue: € 29,50

De Actieve Strandbarbecue is een combinatie van activiteiten en de All-In barbecue. De strandbarbecue is te reserveren voor groepen vanaf 15 personen.

IETS TE VIEREN?

Inmiddels zijn er al aardig wat (actieve) feestjes geweest, van bruiloften tot Abraham, van een jubileum tot een verjaardag, gecombineerd met bijvoorbeeld kajakken of dapperen die een rondje waagden op de waterskibaan.  De Berendonck denkt graag mee met uw wensen, locatie, inrichting, activiteiten en verzorging. Omdat elk feest uniek is maken we graag een afspraak om een passend voorstel te kunnen doen. 

Interesse? Neem contact op en wij gaan dan bekijken wat er mogelijk is!