TERRAS MEDEWERKER

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

VACATURE

Vacature: Terrasmedewerker (vanaf 16 jaar) m/v
Ben jij op zoek naar een horecafunctie op een leuke en dynamische plek? Wil je werken in een gezellige omgeving met een enthousiast team? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Ons restaurant zoekt gedreven terrasmedewerkers vanaf 16 jaar om ons team te versterken.

Functieomschrijving: Als terrasmedewerker ben je het gezicht van ons restaurant naar buiten toe. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verwelkomen en bedienen van onze gasten op ons terras. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en zorgt ervoor dat onze gasten een aangename ervaring hebben. Daarnaast help je mee met het schoonhouden en organiseren van het terras.

Wat wij bieden: Een uitdagende en afwisselende baan in een levendige omgeving. Flexibele werktijden die kunnen worden afgestemd op jouw beschikbaarheid. Een groot pluspunt: je mag gratis gebruikmaken van de wakeboardbaan! En we sluiten regelmatig de shift af met een drankje.

Wie wij zoeken: Je bent 16 jaar of ouder. Je bent klantgericht, vriendelijk en hebt een positieve instelling. Je kunt goed in teamverband werken en bent stressbestendig. Ervaring is niet vereist, we leren je graag alles wat je moet weten.

Solliciteren: Ben jij enthousiast geworden over deze functie als terrasmedewerker? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@deberendonck.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wie zoeken wij?

- Baandraaier / watersportinstructeurs
- Keukenmedewerkers
- Barmedewerkers
- Afwashulp

Solliciteren?

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen. Via het onderstaande formulier, bellen of mailen.

Telefoonnummer: 024-6411430
Emailadres: info@deberendonck.nl