BAANDRAAIER

OP ZOEK NAAR EEN TOFFE BAAN?

VACATURE

Vacature: Baandraaier - Waterskibaan (met ervaring) m/v
Ben jij een enthousiaste en verantwoordelijke teamspeler met passie voor watersport? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team op een waterskibaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze waterskibaan is op zoek naar een ervaren en gedreven baandraaier om ons team te versterken.

Functieomschrijving: Als baandraaier ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de waterskibaan en zorg je voor een plezierige ervaring voor onze gasten. Je bedient de waterskibaan en waarborgt daarbij de veiligheid. Daarnaast geef je instructies aan deelnemers en houd je je bezig met het onderhoud van de baan.

Wat wij bieden:
Een uitdagende baan in een levendige omgeving. Flexibele werktijden. Een enthousiast team. Een groot pluspunt: je mag gratis gebruikmaken van de wakeboardbaan! En we sluiten regelmatig de shift af met een drankje.

Wie wij zoeken: Je hebt affiniteit met watersport en bent bekend met waterskiën of wakeboarden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om duidelijke instructies te geven. Je bent flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties. Je bent verantwoordelijk en hebt oog voor veiligheid. Je hebt ervaring als baandraaier of een vergelijkbare functie.

Solliciteren: Heb je interesse in deze uitdagende functie als baandraaier op onze waterskibaan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@deberendonck.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wie zoeken wij?

- Baandraaier / watersportinstructeurs
- Keukenmedewerkers
- Barmedewerkers
- Afwashulp

Solliciteren?

Er zijn een aantal manieren om in contact te komen. Via het onderstaande formulier, bellen of mailen.

Telefoonnummer: 024-6411430
Emailadres: info@deberendonck.nl