Vierdaagsecamping

WANDELEN, SLAPEN & NOG VEEL MEER

DE CAMPING

Camping de Berendonck is speciaal opgericht voor de Nijmeegse 4-daagse. Dit jaar staat de 106de editie voor de deur! De camping is geopend van 13 juli (12.00 uur) t/m 20 juli 2024 (12.00 uur). Natuurlijk bieden wij alles wat iedere andere camping ook te bieden heeft en nog veel meer. Camping de Berendonck is een tijdelijke camping gelegen op het gebied van Leisurelands. De camping wordt georganiseerd vanuit De Berendonck Sports-Food-Fun.

Ook is Camping de Berendonck ideaal voor gezinnen of kinderen die niet meedoen aan de 4-daagse, er is namelijk genoeg te doen op en rondom het kampeerterrein. Het ligt namelijk midden in recreatiegebied de Berendonck. De vele speeltoestellen op het strand, de waterskibaan of winkelcentrum Nijmegen Dukenburg liggen allemaal op loopafstand. Daarnaast zijn er ook SUP's & kano's te huur, is er een spectaculaire waterskibaan en liggen de staanplaatsen vrijwel naast het recreatiestrand3

INFO

Inschrijven voor de editie van 2024 kan niet meer, camping is geheel vol

Het kampeerterrein bevindt zich middenin het recreatiegebied van de Berendonck, een prachtige plek in de natuur met een grote recreatieplas. De ruime plekken zijn ongeveer 40 vierkante meter per stuk. De tentplekken hebben gras als ondergrond, caravans en campers een verharde ondergrond. Stroom is aanwezig, stroompunten kunnen wel wat ver van uw campingplek zitten. We proberen te streven naar maximaal 25 meter afstand, maar dit wil niet altijd lukken. Stroompunten zijn aan te sluiten met normale 220v stekkers, dus géén camping stekkers. We verhuren in 2024 alleen weekplekken. U kunt natuurlijk wel op andere dagen aankomen of vertrekken.
Tot dan!
TEAM BERENDONCK

DE LIGGING

Camping de Berendonck ligt op een unieke locatie, in een prachtig natuur- en recreatiegebied, beheerd door Leisurelands. Ben je wel eens in het recreatiegebied geweest? Je kunt hier bij uitstek wandelen, fietsen en natuurlijk waterskiën. De voordelen die deze camping biedt? Dichtbij Nijmegen, maar toch in de natuur. Vervoer naar Nijmegen is geregeld. Er rijden iedere dag op verschillende tijdstippen bussen. Tijdens de wandeldagen is er zelfs een vroege bus, die de fanatieke lopers direct naar de Wedren brengt (startplek van de 4-daagse). Kamperen op de camping kan met alle kampeermiddelen. Campers, caravans, tenten, vouwwagens of zelfs een aanhanger? Alles is mogelijk. Via het menu aan de linkerkant is informatie te vinden over de camping. Reserveren is vanaf 14-1-2024 weer mogelijk! Wees er snel bij, want vol is vol… Het team van 4-daagse Camping de Berendonck wenst iedereen een goede 4-daagse training toe4

RESERVEREN

RESERVERINGSFORMULIER

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in, dit voorkomt onduidelijkheden en vertraging op de inschrijving. Je ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Binnen enkele weken ontvang je een factuur. De kosten dienen binnen twee weken na ontvangst te zijn voldaan. Mocht dit niet zo zijn, dan zal de reservering vervallen.

Belangrijk!

  • Velden met een * zijn verplicht in te vullen

  • De prijzen zijn inclusief 2 personen. Als er bijvoorbeeld een 3e persoon meegaat, vul dit dan in bij het kopje “Extra persoon”.

  • Mocht je meerdere plekken willen reserveren, vul dan een 2e formulier in met de gegevens van de hoofdboeker van die plek.

  • Annuleren is mogelijk tot 1 juni, dan zijn de kosten €25,-

  • Na 1 juni is het helaas niet meer mogelijk om te annuleren.


Een staanplaats is inclusief:

  • 2 personen en één kampeermiddel

  • Toeristenbelasting e.d.

  • Parkeerplek voor de auto

  • Reservering & administatiekosten